You are my sunshine

Jag saknar dig så att det gör ont i mig. Har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar dig!
Ligger i min säng och tänker på alla våra roliga stunder. Som första gången du sov över hos mig och alla fula bilder vi tog den dagen :'). Eller när vi var på Lady Gagas konsert! Fan vad bäst det var!!

Ligger och gråter för att jag saknar dig så mycket. I måndags och tisdags blev jag helt gråtfärdig i skolan för att jag saknade dig. I skolan liksom! Det är dig jag är med hela tiden i skolan. Du och jag.
Helt sjukt egentligen, när du kommer hem om 11 dagar. Men tanken på att du är på andra sidan av jordklotet gör mig ledsen. Tänk om det händer dig något där borta. Blir kidnappad av en mustachmaffia eller något! Skulle aldrig förlåta mig själv då för att jag lät dig åka </3

Har en massa roliga grejer att berätta för dig. Som att mjällis var utklädd till påskkärring igår! Allt roligt som hänt med alla grabbar i skolan! Känns så jobbigt att jag inte kan berätta om vad jag och **** sagt till varandra. Du är liksom den första som får reda på sådant. Alla säger "Skriv på facebook", men det är verkligen inte samma sak som att säga allt irl. Alla våra samtal om killar och allt annat... Kan inte snacka med någon om sådant än med dig!

Jag saknar saknar saknar dig så jävla mycket. Vill inte umgås med någon annan än dig just nu.
Du är på riktigt det bästa i mitt liv. Ingen Amanda utan Alexandra.


Min fina ängel, kom hem


Kommentarer
SANDRAFOTAR

anmäl dig till veckans blogg! sista chansen! visas för 100-200 läsare!

http://sandrafotar.webblogg.se/2012/april/vinnaren-av-veckans-blogg-och-en-ny-omgang-1.html#comment

2012-04-11 @ 12:14:48
URL: http://sandrafotar.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0