2012 nuuu!

Helt sjukt att det är 2012 nu! Själv tycker jag bara att det är positivt att 2011 är slut! Det var ett bra år, men inte lika bar som 2010... Så då får jag se till att 2012 blir minst lika bra som 2010! :D

Dagen innan nyår så träffade jag mina homies Philip och Jesper vilket var suuupernajs! Vi var först inne i stan i gallerian. Var inne på Clas Ohlsson(standard när man är med Philip) för Philip letade efter ett iphone skal men hittade inget. Sen drog vi till Slussen och åt på donken(usch). Sedan åkte vi hem till Philip i tyresö och chillade hemma hos honom!
Nyåret spenderades med mina föräldrar och Elin. Elin sov även över hos mig och vi spelade buzz typ hela natten. Supernajs det också!
Igår åkte jag hem till Alexandra där vi hade harry potter marathon hela natten. Vid tolv åkte vi till Haninge centrum där jag klippte mig och shoppade lite o så! Sen åkte vi hem till mig där vi kollade på sagan om ändringen tills hon skulle åka hem! :)

Långt inlägg, I know, men ville få mig ur det där!Kom precis på att idag är ett år sen jag hade den bästa dagen i mitt liv! Vet inte varför jag kommer ihåg datumet haha? Låång historia men killen jag var på g då gjorde mig lycklig. Riktigt jävla lycklig. Äkta lycka :')


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0